Över 4.000 artiklar i lager Fraktfritt över 500kr Snabb leverans

Vi här på Hobbyworld.se har Sveriges största sortiment av Silhouette-produkter och vi har satt ihop denna guide för att kunna samla vanliga frågor och svar och kunna hjälpa er om ni har några funderingar. Kanske också komma med lite tips och trix och inspiration i allmänhet.

Går du i funderingar om du behöver en Cameo? Och vad är egentligen skillnaden på en Cameo och en Portrait? Vi jämför och beskriver maskinerna, de olika uppgraderingarna på Silhouette studio®, hjälper dig att hitta det du behöver bland alla tillbehör och har svaren på de vanligaste frågorna.

 

PS. Bokmärk denna sida för att snabbt kunna hitta tillbaka hit om du behöver hjälp! ;)

Vad är en skärmaskin och vad är det som skiljer de olika maskinerna åt? Här har vi gjort en sammanställning över vad de olika maskinerna kan och vad som kan vara bra att fundera på innan man bestämmer sig.

Visa mer

Spara

Spara

Spara

Spara

Till alla skärmaskinerna ingår det en mjukvara som heter Silhouette Studio®. Det finns ett antal olika uppgraderingar till Silhouette Studio® och dessa kan du läsa mer om i mjukvaruguiden!

Spara

Spara

Spara

Spara

Det finns många roliga tillbehör till Silhouettes maskiner och i den här guiden kan du jämföra olika knivar, mattor och läsa om andra bra-att-ha-saker och nödvändigheter!

Spara

Spara

Nästan alltid är man så ivrig när man packar upp sina nya leksaker att man inte bryr sig om att läsa eller kolla instruktionerna ordentligt. Här kan du hitta svar på de absolut vanligaste frågorna vi brukar få.

Spara

Spara

Spara

Spara

Partners
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng