Om Hobbyworld.se

Att få koppla av med en kreativ hobby är en stunds lättsam rekreation för vissa, för andra lika nödvändigt som att kunna andas! 

 

Alla som har pysslat vet hur tillfredställande det är att se ett alster växa fram. Det kan vara från ett tomt ark till en vacker tavla, från ett garnnystan till en färdig mjuk kofta eller från en rulle aluminiumtråd till ett komplicerat smycke - känslan man får när man skapar något med sina egna händer är väldigt speciell!

 

Att ha en hobby är dessutom bra för dig! Att göra något kreativt, något som kräver en viss uppmärksamhet, där du är tvungen att fokusera på det du håller på med, får dig att slappna av och varva ner. Det är något vi ofta behöver i dagens samhälle där vi hela tiden får massor med intryck från olika håll. Det är en liten flykt från verkligheten, där vi tar en paus och andas.

 

Hos Hobbyworld.se hittar du material till din hobby om det så är scrapbooking, korttillverkning, hemdekorationer, smycken eller kläddekoration! Vi säljer allt från stansar till papper och verktyg.

  • Du hittar material för scrapbooking och cardmaking – papper, dekorationer, verktyg m.m.
  • Du hittar saker för att tillverka smycken och annat, t.ex. aluminiumtråd.
  • Cupcake wrappers och andra partydekorationer

 

 

Varmt välkomna önskar vi på Hobbyworld.se

 

Hobbyworld.se drivs av:

Folier Sverige AB

Org.nr: 556770-8762

Oxelgrensvägen 40

152 42 Södertälje

Tel: 08-122 088 30